Pieksämäen Veturitalleilla ja Prismassa
Kunnon päivä 23.1. klo 14-17

Liikkuminen on askel parempaan elämään. Ota ensimmäinen askel nyt ja tule kunnon päivään! Luvassa tietoiskuja, tarjouksia, tietoa kuntoiluvälineistä ja erilaisista kuntoilumahdollisuuksista sekä arvonta, jossa kunnon palkinnot!


Tarjolla tärkeää tietoa liikkumisesta

Kunnon päivässä työterveyslääkäri Oskari Valtola kertomassa liikkumisen merkityksestä kaiken ikäisten ihmisten terveyteen.
•    Pieksämäen Prismassa klo 14.00, 15.00, 16.00 ja 17.00
•    Kunnonkeskuksessa klo 14.30, 15.30, 16.30

Tervetuloa kunnon asian äärelle!


Kunnonkeskuksessa avoimet ovet. Esittelyssä terveyden, liikunnan ja hyvän olon palvelut.

Kunnonkeskuksessa ja Prismassa esittelemme jäsenyyttä, jonka saa S-Etukortilla huippuedullisesti. Kunnonkeskuksessa esittelemme fysioterapiasuoravastaanottoa, fysioterapiapalvelujamme ja LPG-hoitoja sekä monipuolisia ryhmäliikuntapalvelujamme.

Etelä-Savon työterveys esittelee Prisman aulassa kaiken kokoisille yrityksille suunnattuja työterveyspalveluja. Samalla saat tietoa myös yksityisasiakkaille tarjottavista todistus- ja mittauspalveluistamme.

estt.fi

Ikioman sairaanhoitaja kertomassa Prisman aulassa lääkärikeskuksen ja hammaslääkäri-
aseman monipuolisista palveluista.

Ikiomaan on helppo tulla ja haluamasi lääkärin tai asiantuntijan vastaanotolle pääset varaamanasi aikana, turhaan jonottamatta. Ikiomasta löytyy lähes 100 ammattilaista ja lääkäreitä yli 20 erikoisalalta.

ikiomalaakari.fi

Kuntoilu- ja urheiluvälineet

-15%

Etu vain S-Etukortilla.

Prisma Pieksämäki


Osallistu arvontaan!

Palkintoina mm. kuntoilutuotteita, liikunnan ja hyvän olon palveluita sekä labrapaketteja. Esimerkiksi Kunnonkeskuksesta arpajaispalkintona 2 kk jäsenyys, jolla saa käyttöön rajattomasti liikuntapalvelujamme sekä henkilökohtaisen ohjauksen ja ohjelman teon.

Arvontaan voit osallistua päivän aikana Pieksämäen Prismassa, Kunnonkeskuksessa ja Etelä-Savon Työterveydessä. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.


PS. Mitäpä jos aloittaisit hyötyliikunnan tulemalla tapahtumaan kävellen, potkurilla tai vaikkapa hiihtäen. Auton voit jättää pienen matkan päähän ja bussista voi jäädä jo muutamaan pysäkkiä aiemmin ja kävellä loppumatkan. Kunnon askeleet ovat pieniä tekoja.